skip to Main Content

LTKY hakee vuosijuhlasihteeriä

Haluatko olla mukana järjestämässä vuoden mahtavinta juhlaviikkoa ja rouheimpia pukujuhlia? Haluatko oppia ensiluokkaista projektin johto- sekä koordinointikokemusta? Haluatko tulla osaksi nuorekasta ja dynaamista yhteisöämme ilman kiinteää työaikaa? Jos vastasit kyllä, lähde LTKY:n vuosijuhlasihteeriksi!

Vuosijuhlasihteeri on projektityöntekijä, jonka tehtäviin kuuluu LTKY:n 48. vuosijuhlien ja juhlia edeltävän juhlaviikon suunnittelu ja käytännön järjestelyistä vastaaminen. Vuosijuhlia vietetään 14.10.2017 ja vuosijuhlasihteerillä on varsin vapaat kädet toteuttaa oheistapahtumia vuosijuhlaviikolle. Tehtävästä maksetaan 1000 euron projektikorvaus. Voit hakea tehtävään myös yhdessä kaverin tai kavereiden kanssa, jolloin projektikorvaus jaetaan tekijöiden kesken. Vuosijuhlasihteeri on vastuussa vuosijuhlien taloudesta, mutta LTKY:n markkinointisihteerit auttavat sponsorien hankkimisessa.

Edellytämme sinulta:
Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta
Organisointikykyä
Kokemusta akateemisista vuosijuhlista (joko järjestäjänä tai osallistujana)
Skinnarilan opiskelijaelämän tuntemusta
Hyvää suomen- ja englannkinkielen osaamista

Eduksi katsotaan:
Toimiminen EI-sektorin tehtävissä tai vastaavissa tehtävissä
Markkinointi- ja myyntikokemus, esim. haalarisponssien myynti
Villit ideat vuosijuhlaviikolle itse vuosijuhlan oheistapahtumiksi

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse 20.2.2017 kello 23:59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi. Haastattelut järjestätään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen LTKY:n hallitus tekee valinnan. Työt alkavat heti valinnan jälkeen. Vuosijuhlasihteerin tehtävät voi suorittaa mainiosti esimerkiksi kesätöiden ohella. Suurin työmäärä painottuu juhlaviikon tuntumaan syksylle.

Lisätietoja hausta ja vuosijuhlasihteerin tehtävistä antaa pääsihteeri Antti Ilmavirta (paasihteeri@ltky.fi, 044 2938818).

Back To Top
×Close search
Search