skip to Main Content

Edustajiston kokouksessa 7.12. valittiin LTKY:n uusi hallitus ja edustajiston puheenjohtaja

Edustajiston kauden 2017 ensimmäisessä kokouksessa valittiin muun muassa uusi edustajiston puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä LTKY:n hallituksen puheenjohtaja ja hallitus.

Ehdokkaina edustajiston puheenjohtajiksi olivat edeltäneen kauden puheenjohtaja Lauri Kumpulainen sekä LTKY:n vuoden 2016 hallituksen kulttuurivastaava Jeremias Mäkinen.

“Olen toiminut vuoden ajan edustajiston puheenjohtajana ja oppinut hyvin, miten puheenjohtajana toimitaan. Ilmeisesti edustajisto on ollut tyytyväinen toimintaani. Olisin hyvä valinta toiminnan jatkuvuuden kannalta. Puheenjohtajakauteni aikana olen muun muassa onnistunut edustajiston toimintaan liittyvien sudenkuoppien täyttämisessä”, Kumpulainen perusteli.

“Haluan olla edelleen toiminnassa mukana piirtämässä isoja linjoja LTKY:lle, olla tuomassa omia ja opiskelijoiden näkemyksiä asioihin ja pystyä toimimaan viestinviejänä hallituksen ja edustajiston välillä”, Mäkinen kertoi.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin enemmistön äänin 18-8 Lauri Kumpulainen. Edustajiston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Hilla Kinnunen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Jeremias Mäkinen.

LTKY:n hallituksen muodostajaksi ilmoittautunut, vuoden 2016 hallituksen viestintävastaava ja kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija Jan Saariniemi valittiin LTKY:n hallituksen kauden 2017 puheenjohtajaksi. Saariniemi ehdotti hallituksen jäseniksi Jeremias Skyttää, Olli Haakanaa, Jenni Kyheröistä, Henri Antikaista, Saara Laamasta ja Teemu Hujasta. Hallitus hyväksyttiin sellaisenaan.

Lisäksi kokouksessa muun muassa valittiin edustajiston hallintovaliokunta puheenjohtajanaan Eetu Hyyppä, nimitettiin Alec Salejärvi yliopistokollegion opiskelijajäseneksi sekä hyväksyttiin talousarvio kaudelle 2017 ja keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma. Mahdollinen ylioppilaskunnan jäsenmaksun korottaminen päätettiin vielä jättää pöydälle.

Kokousta edeltäneessä iltakoulussa keskusteltiin Aalef oy:n toimitusjohtaja Mika Alitalon kanssa LTKY:n jäsenpalvelukyselyn vastausten pohjalta Aalefin kampusravintoloiden tasosta, viihtyvyydestä ja palautteen keräämisestä. Kyselyn vastaukset on huomioitu, ja esimerkiksi valikoiman monipuolisuuteen ja iltapäivän ruokailuun liittyviä vaikeuksia pyritään ratkomaan, ja mahdollisuuksia kasvisruuan ja erityisruokavalioiden mukaisen ruuan tason parantamiseen selvitetään.

 

Lisätietoja:

Edustajiston puheenjohtaja Lauri Kumpulainen, epj@ltky.fi

LTKY:n kauden 2017 puheenjohtaja Jan Saariniemi, viestinta@ltky.fi

Back To Top