skip to Main Content

LTKY:n tiedote vko 47

Opiskelijat ovelta -lipun saa teatterin lipunmyynnistä esitykseen tullessa, Valtakatu 56, puh. 05 616 2290. Etu on voimassa aina kaupunginteatterin omiin esityksiin (ei vierailuesityksiin)

Opiskelijat ovelta -lipun saa teatterin lipunmyynnistä esitykseen tullessa, Valtakatu 56, puh. 05 616 2290. Etu on voimassa aina kaupunginteatterin omiin esityksiin (ei vierailuesityksiin)

-2015 alkaen muutoksia LUT:in organisaatiorakenteeseen – tiedekuntien jako ja nimet uusiksi

-Toimiminen LTKY:n hallituksessa – info 18.11.

-LTKY:n pikkujoulut 26.11.

-LaTeRes syyskokous 1.12.

-TEKin CV-klinikka 3.12.

-Teekkarilaulajien joulukonsertti 13.12.

-LUT hakee päivystäjiä Origon palvelupisteeseen

-LUTES on StartupMill

-LUTES Recruitment


2015 alkaen muutoksia LUT:in organisaatiorakenteeseen – tiedekuntien jako ja nimet uusiksi

LUT luo uutta strategian mukaista tekemistä muokkaamalla organisoitumista. Tulevan, kirkastetun strategian painopisteet tulevat muodostumaan uudentyyppisesti globaaleista kysymyksistä, joihin yliopisto hakee ratkaisuja. Tämän mukaista tekemistä tukee rakenne, joka muodostuu horisontaalisista, ratkaisukeskeisistä tutkimusalustoista sekä vertikaalisista akateemisista yksiköistä, schooleista. Schoolit eivät ole tiedekuntia, vaan ne muistuttavat enemmän laitoksia. Dekaaneja ei jatkossa ole. Schoolit toimivat koulutuksen ja tutkimuksen resurssikeskuksina sekä opetus- ja tutkimushenkilökunnan kotipesinä. Ne vastaavat myös LUT:n koulutusportfoliosta. Opiskelijat voivat jatkaa opintojaan nykyisten valintojensa mukaisesti.

Schoolien työnimet ovat: Technology, johon sisältyvät LUT Energia ja Kone; Natural Sciences, johon sisältyvät Kemiantekniikka ja Mafy sekä Business, johon sisältyvät tuotantotalous ja kauppakorkeakoulu. Näin toisiaan tukevat alat ovat samoissa yksiköissä.

Tukipalveluiden uudistaminen on erillinen prosessi. Tätä kokonaisuutta suunnitellaan niin, että uudenmuotoiset, akateemista rakennetta tukevat tukipalvelut olisivat toiminnassa 1.7.2015. Siihen asti entisten tiedekuntien yhteiset tukipalvelut säilyvät entisellään. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että muutoksesta aiheutuisi henkilöstön vähennyksiä.

LUT:n hallitus on päättänyt 2.11. tästä uudesta organisoitumismallista. Tarkkaa toimintatapaa suunnitellaan LUT:n sisällä yhdessä niin, että uusiutunut organisaatio aloittaa toimintansa vuoden 2015 alussa. Uusi, tarkennettu strategiaehdotus esitellään hallitukselle joulukuun kokouksessa.


Toimiminen LTKY:n hallituksessa – info 18.11.

Joko tiedät ensi vuoden suunnitelmasi? Kiinnostaisiko viettää elämäsi paras vuosi LTKY:n hallituksessa? Jos edes epäröit, saavu ihmeessä LTKY:n toimistolle tiistaina 18.11. kello 16.00 kuulemaan lisää hallitushommista. LTKY:n nykyinen istuva hallitus kertoo kokemuksiaan ja tunnelmiaan vuodesta sekä vastaa kysymyksiisi. Uskalla ottaa askel, jota et kadu!


LTKY:n pikkujoulut 26.11.2014

Kulkuset, kulkuset, riemuin helkkäilee!
Pikkujoulusesonki on kiivaimmillaan ja niin on myös aika perinteisten LTKY:n pikkujoulujen. Tänä vuonna juhlijoihin tahtia iskee huikea bilebändi PLAYA.

Saavu siis Viihdemaailma Ilonaan keskiviikkona 26.11. ja pääset nauttimaan jouluisesta tunnelmasta, opiskelijaystävällisestä menosta ja hyvästä seurasta syksyn näyttävämpien pikkujoulujen merkeissä. Päälle painavat dedikset ja muu loppusyksyn pimeyden aiheuttama masennus häviää varmasti, kun Kaplaaki järjestää syksyn bilekierrolle huikean päätöksen!

MITÄ: LTKY:n pikkujoulut
MISSÄ: Viihdemaailma Ilona
MILLOIN: 26.11. klo 22-04
DRESSCODE: Cocktail + joulu
LIPUT: 3€ ennakkoon, 5 € ovelta
LIPUNMYYNTI: 24.-26.11. Klo 11-13 @3-aula
BUSSIT TAKAISIN SKINNARILAAN: 2:30, 3:00, 3:30 & 4:00

Linkki Facebook-eventtiin: https://www.facebook.com/events/860055634039456/?fref=ts

Kaplaakin ry toivottaa kaikki kampuksen opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi syksyn suurimpiin pikkujouluihin!

Lisätietoja osoitteesta projekti(at)kaplaaki.fi


LaTeRes syyskokous 1.12.

Lappeenrannan teekkarireserviläiset pitää määräsääntöisen syyskokouksensa 1.12. Kellarin saunakabinetissa. Kokouksessa valitaan kerholle uusi ylipäällikkö ja hänelle esikunta vuodeksi 2015 sekä tehdään toimiva sotasuunnitelma seuraavalle lukukaudelle. Tämän jälkeen saunotaan oikein kunnolla ja heitellään hylsyjä. Paikalle toivotaan saapuvaksi kaikkia maanpuolustuksesta kiinnostuneita LTKY:n ja SAIKO:n jäseniä sukupuoleen, vuosikurssiin ja asevelvollisuuteen katsomatta. Ja etenkin kaikki uudet alokkaat (fuksit) mukaan!
Kokous alkaa 19.00 ja päättyy 23.30.

Tapahtuma löytyy tietysti Facepookista: https://www.facebook.com/events/631513980292789/


TEKin CV-klinikka 3.12.

TEKin Urapalvelut järjestää CV-klinikan Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla tekniikan alan opiskelijoille
Keskiviikkona 3.12.2014 klo 9-16
Tapahtumapaikka: LUT, 7332
Tapahtuma-aika: 3.12.2014 9:00 – 16:00

Tuntuuko CV:n teko hankalalta? Mietitkö, miten toisit kokemuksesi ja osaamisesi selkeästi esille CV:ssäsi? Mitä kaikkea CV:stä pitäisi löytyä? CV-klinikalta saat neuvoja ja vinkkejä työnhakuusi. Pohditaan yhdessä asiantuntijan kanssa mitä hyvää CV:stäsi löytyy ja miten sitä voisi vielä parantaa.

Varaa aika CV-klinikalle viimeistään 19.11.2014 mennessä.

Varaa aika: Arja Lindfors, arja.lindfors@tek.fi tai puh. 0405038469. Merkitse s-postin aihekenttään oma nimesi/LPR/CV-klinikan ajanvaraus. Varatut ajat ovat puolen tunnin välein alkaen klo 9 – 16, lounastauko on klo 12-13. Ajanvarauksen jälkeen saat vielä tarkemmat ohjeet.


Teekkarilaulajien joulukonsertti 13.12.

Teekkarilaulajat on jo lähes kymmenen vuoden ajan tarjonnut ainutlaatuisen tilaisuuden virittäytyä joulun tunnelmaan jätkänkynttilöiden valaisemassa pusupuistossa.
Tänä vuonna teekkarilaulajat palaa jälleen pusupuiston lavalle esittämään perinteisiä joululauluja keskiajalta aina nykyaikaan asti. Konsertin johtaa Jukka Lind.

Tervetuloa hiljentymään hetkeksi ja nauttimaan lämpimästä tunnelmasta Lauantaina 13. joulukuuta kello 16.00 Pusupuistoon. Tarjolla myös lämmintä glögiä.

Konserttiin on vapaa pääsy.


LUT hakee päivystäjiä Origon palvelupisteeseen

LUT:n opiskelija! Oletko kiinnostunut päivystäjän tehtävästä? Pidätkö asiakaspalvelusta? Hallitsetko tietotekniikan perusasiat? Haemme osa-aikaisia (12 h/viikko) neuvontapäivystäjiä Origon palvelupisteeseen. Työ alkaa tammikuun alussa.

Lähetä hakemuksesi + CV sähköpostilla Marja Talikalle 1.12.2014 mennessä.
Lisätietoja:
marja.talikka@lut.fi
040 549 1945


LUTES on StartupMill

Do you have a idea that you want to develop more? LUTES has a working space for startup teams and entrepreneurs to try out the StartupMill co-working space for 1-2 weeks, networking with local entrepreneurs and receiving couching from Wirma Lappeenranta.
Contact info@lutes.fi for signing up.


LUTES Recruitment

Hey folks! Wanna do/learn something new and cool or challenge yourself for year 2015? LUTES board is soon to be changed and LUTES is now looking for new enthusiasts to join the board or become active members, who would explore the potential of our society further and BreakTheLimits. Being a part of the organizing team is a truly valuable experience, which will develop your skills and provide you with an amazing opportunity to grow your network.

If you would like to participate in the selection process, please, fill in the application form (follow the link below). The application period ends on 23.11, followed by the interviews with the selected candidates. The new board will be presented during Official Fall Meeting on 2.12 (X-MAS party). The new board starts its turn and operations on the 1st of January.
http://www.lutes.fi/recruitment/

Back To Top