Ltky Vuju1
Ltky Vuju1
Ltky Vuju2
Ltky Vuju3
Ltky Vuju4
Ltky Vuju5

”Hyvät ystävät juhla voi alkaa, sankarille me nostamme maljaa!”

LTKY:n 45. vuosijuhlat vietetään 11.10.2014 kello 18:00 alkaen Lappeenrannan Ylioppilastalolla perinteisten akateemisten pöytäjuhlien merkeissä. Juhlissa lauletaan, kuunnellaan puheita, jaetaan huomionosoituksia ansioituneille opettajille ja valmistuneille sekä syödään ja juodaan hyvin. Pöytäjuhlan jälkeen juhlakansaa viihdyttää Haapajärven VPK menevämmän tanssimusiikin merkeissä ja jatkoille siirrytään bussikuljetuksin heti teekkarihymnin laulettuamme. Sunnuntaina muistellaan juhlien tapahtumia brunssilla salaisessa paikassa.

Vuosijuhlien tunnelmaa voi käydä aistimassa esimerkiksi täältä http://ltky.galleria.fi/kuvat/LTKY+44v/

Alapuolelta löydät tarkempia ohjeita LTKY:n 45. vuosijuhliin liittyen.

Ohjelma

LTKY:n 45. vuosijuhlien ohjelma on seuraavanlainen:

11.10.2014

Kello 15:00 Cocktail-tilaisuus kutsuvieraille Lappeenrannan Raatihuoneella (Raastuvankatu 7)

Kello 18:00 Pääjuhla alkaa ylioppilaskunnan puheenjohtaja Jaakko Leinon avajaispuheella Lappeenrannan Ylioppilastalolla (Laserkatu 10)

Kello 22:00 Tanssit Ylioppilastalon aulassa

Kello 00:00 Teekkarihymni ja bussikuljetukset jatkoille

Kello 00:30 Jatkot aamuun saakka

12.10.2014

Kello 12:00 Brunssi paikassa X, bussikuljetukset brunssille lähtevät yliopistolta kello 11:30 ja 12:30

Akateemiset pöytäjuhlat

Akateemiset pöytäjuhlat noudattavat etikettiä ja menevät yleisesti tietyn kaavan mukaan, olematta kuitenkaan liiaksi tiukkaa pönöttämistä. Tarkoitus on pitää hauskaa syöden, juoden, laulaen ja juhlien.

LTKY:n 45. vuosijuhlilla nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, lauletaan tuttuja ja tuntemattomia lauluja sekä seurataan ohjelmanumeroita. Ohjelmassa on mm. juhlapuhe, ansioituneiden opiskelijoiden ja opettajien palkitseminen, puhe naiselle tai muuta yllättävää ohjelmaa. Juhlat päätetään tansseihin bändin säestyksellä.

Dresscode

Vuosijuhlien dresscode eli pukukoodi on juhlapuku / tumma puku.

Miehillä juhla puku-dresscode käsittää frakin. Siihen kuuluvat sen omat lenkittömät housut, joissa on sivussa satiininauha, hännystakki, valkoinen frakkipaita, valkoinen liivi ja valkoinen rusetti sekä kalvosinnapit ja lakerikengät. Frakin kanssa ei käytetä vyötä, joten kannattaa pukea henkselit, jos pelkää housujen tipahtavan. Frakin kanssa voi halutessaan käyttää taskukelloa.

Frakin voi halutessaan korvata tummalla puvulla. Etiketin puvun täytyy olla silloin musta tai lähes musta, paidan valkoinen ja kravatin hillitty. Skinnarilassa on vuosijuhlissa opittu näkemään miehillä myös avecinsa puvun väriin sointuvia kravatteja, mutta kravatit eivät ole kuvioituja. Esimerkiksi tummansininen tai helmen harmaa kravatti on aina varma vaihtoehto.

Naisilla dresscode tarkoittaa täyspitkää, nilkat peittävää juhlapukua, joka ei voi etiketin mukaan olla housupuku. Puku voi olla avoin, ja silloin olkapäille voi ottaa juhlavan boleron, stoolan tai huivin. Usein valitaan juhlava kangas, korut voivat olla näyttäviä ja laukkuna käytetään siroa iltalaukkua.

Akateemiset kunniamerkit

LTKY:n vuosijuhlilla on sallittua käyttää akateemisia kunniamerkkejä sekä kunta- tai kiltanauhaa, joiden tarkoituksena on kertoa, mitä tahoa opiskelija juhlassa ylpeänä edustaa. LTKY:n kuntanauhassa on Karjalan värit; reunat ovat mustat ja keskellä on punainen raita. Kuntanauhan tarkemmat käyttöohjeet löydät merkkiohjesäännön IV luvusta. Yhteinen ohje sekä miehille, että naisille on kuitenkin, että kuntanauhaan EI saa liittää mitään siihen kuulumatonta, kuten yo-kunnan tai killan omaa pinssiä, vaikka ne istuisivat nauhaan hyvin.

Kuntanauhaa voit hankkia itsellesi LTKY:n toimistolta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti oheista ilmoittautumislomaketta käyttäen. Ilmoittautuminen on sitova ellei peruustusta ole tehty ennen 1.10.2014.

Hinnat ja maksaminen

LTKY:n 45. vuosijuhlien hinnat ovat seuraavat:

  • LTKY:n jäsenet 90 euroa (alkoholiton 65 euroa)
  • Muut 110 euroa (alkoholiton 85 euroa)
  • Yrityslippu 200 euroa

Brunssilippu maksaa ennakkoon ostettuna 15 euroa ja jälkikäteen 20 euroa.

Maksaminen tapahtuu LTKY:n tilille FI9410913000310351 viitteellä 20145. Maksu tulee suorittaa viimeistään maanantaihin 6.10.2014 mennessä.

Lisätiedot

Lisätietoja vuosijuhlista antaa LTKY:n vuosijuhlasihteeri Juhana Repo. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlat@ltky.fi tai puhelimella numerosta 0453593272.

Kutsuvieraille

Alle on koottu ohjeita LTKY:n 45. vuosijuhlien kutsuvieraille. Mikäli tulee lisää kysyttävää, vuosijuhlasihteerin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlat@ltky.fi.

Cocktail-tilaisuus

LTKY:n vuosijuhlien Cocktail-tilaisuus järjestetään Lappeenrannan Raatihuoneella ennen varsinaisia vuosijuhlia kello 15:00 alkaen. Cocktail-tilaisuudessa voi halutessaan antaa tervehdyksen 45-vuotiaalle LTKY:lle. Muistathan mainita tästä ilmoittatumisesi yhteydessä. Cocktail-tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.

Bussikyyti Cocktail-tilaisuuteen lähtee yliopistolta kello 14:30 ja kiertää Teekkarikadun ja Orioninkadun kautta Raatihuoneelle.

Majoitus

Muualta saapuville kutsuvieraille järjestetään majoitusmahdollisuus LOAS:n kerhotiloissa. Muista varata majapaikka ilmoittautumisen yhteydessä.

Lappeenrannan Ylioppilastalon 20-vuotisjuhlia vietetään samassa yhteydessä LTKY:n 45. vuosijuhlien kanssa, onhan Ylioppilastalo yksi LTKY:n historian merkkipaaluista. Juhlilla muistellaan talon historiaa ja Ylioppilastalo Oy on mukana tukemassa juhlia tarjoamalla osallistujien ”lauluvihkot”.

LTKY:n 45. vuosijuhlia ovat tukemassa:

  • Aalef Oy
  • Giggling Marlin Lappeenranta
  • Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö LOAS
  • Nyberg Oy
  • Tekniikan Akateemiset TEK
  • Ylioppilastalo Oy

 

Helppoa näkyvyyttä yrityksille

Yhteistyökumppaneille on tarjolla erilaisia näkyvyyspaketteja vuosijuhlilla. Saat yrityksesi näkymään esimerkiksi vuosijuhlien pöytäohjelmissa, lauluvihkoissa tai plaseerauskorteissa, voit tarjota vuosijuhlien tai brunssin ohjelmanumeroita tai tarjota vaikka kierroksen koko juhlakansalle. Juhlille osallistuu n. 200 juhlijaa koostuen opiskelijoista, yliopiston henkilökunnasta, Lappeenrannan alueen vaikuttajista ja muiden ylioppilaskuntien edustajista. Mikäli kiinnostuit saada helppoa näkyvyyttä yrityksellesi, ota yhteyttä vuosijuhlasihteeriin sähköpostitse vuosijuhlat@ltky.fi tai puhelimitse 0453593272.