Ltky Vuju1
Ltky_vuju1
Ltky_vuju2
Ltky_vuju3
Ltky_vuju4
Ltky_vuju5

”Hyvät ystävät juhla voi alkaa, sankarille me nostamme maljaa!”

LTKY:n 47. vuosijuhlat vietetään 15.10.2016 kello 18:00 alkaen Linnoituksen Kehruuhuoneella perinteisten akateemisten pöytäjuhlien merkeissä. Juhlissa lauletaan, kuunnellaan puheita, jaetaan huomionosoituksia ansioituneille opettajille ja valmistuneille sekä syödään ja juodaan hyvin. Pöytäjuhlan jälkeen juhlakansaa viihdyttää Tanssiorkesteri Saimaa menevämmän tanssimusiikin merkeissä ja jatkoille siirrytään bussikuljetuksin juhlapaikalta. Sunnuntaina muistellaan juhlien tapahtumia brunssilla Skinnarilan saunalla.

Vuosijuhlien tunnelmaa voi käydä aistimassa esimerkiksi täältä http://ltky.galleria.fi/kuvat/LTKY+45v/

Alapuolelta löydät tarkempia ohjeita LTKY:n 47. vuosijuhliin liittyen.

Ohjelma

Illallisjuhla alkaa kello 18:00 Kehruuhuoneella. Illallisjuhlaan lähtee kuljetus yliopistolta kello 17:15, joka kiertää teekkarikadun ja orioninkadun kautta.

Jatkot ovat ylioppilastalon kellarissa noin kello 1 alkaen, bussikyydit Kehruuhuoneelta lähtevät kello 00:30 ja 1. Jatkot ovat avoimet kaikille.

Oloa parannellaan brunssilla sunnuntaina 16.10. kello 12 alkaen Skinnarilan saunalla. Brunssilippu ei sisälly illalliskorttiin.

Akateemiset pöytäjuhlat

Akateemiset pöytäjuhlat noudattavat etikettiä ja menevät yleisesti tietyn kaavan mukaan, olematta kuitenkaan liiaksi tiukkaa pönöttämistä. Tarkoitus on pitää hauskaa syöden, juoden, laulaen ja juhlien.

LTKY:n 47. vuosijuhlilla nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, lauletaan tuttuja ja tuntemattomia lauluja sekä seurataan ohjelmanumeroita. Ohjelmassa on mm. puheita, ansioituneiden opiskelijoiden ja opettajien palkitseminen. Juhlat päätetään tansseihin bändin säestyksellä.

Dresscode

Vuosijuhlien dresscode eli pukukoodi on juhlapuku / tumma puku.

Miehillä juhla puku-dresscode käsittää frakin. Siihen kuuluvat sen omat lenkittömät housut, joissa on sivussa satiininauha, hännystakki, valkoinen frakkipaita, valkoinen liivi ja valkoinen rusetti sekä kalvosinnapit ja lakerikengät. Frakin kanssa ei käytetä vyötä, joten kannattaa pukea henkselit, jos pelkää housujen tipahtavan. Frakin kanssa voi halutessaan käyttää taskukelloa.

Frakin voi halutessaan korvata tummalla puvulla. Etiketin puvun täytyy olla silloin musta tai lähes musta, paidan valkoinen ja kravatin hillitty. Skinnarilassa on vuosijuhlissa opittu näkemään miehillä myös avecinsa puvun väriin sointuvia kravatteja, mutta kravatit eivät ole kuvioituja. Esimerkiksi tummansininen tai helmen harmaa kravatti on aina varma vaihtoehto.

Naisilla dresscode tarkoittaa täyspitkää, nilkat peittävää juhlapukua, joka ei voi etiketin mukaan olla housupuku. Puku voi olla avoin, ja silloin olkapäille voi ottaa juhlavan boleron, stoolan tai huivin. Usein valitaan juhlava kangas, korut voivat olla näyttäviä ja laukkuna käytetään siroa iltalaukkua.

Brunssin dresscodena on smart casual.

Akateemiset kunniamerkit

LTKY:n vuosijuhlilla on sallittua käyttää akateemisia kunniamerkkejä sekä kunta- tai kiltanauhaa, joiden tarkoituksena on kertoa, mitä tahoa opiskelija juhlassa ylpeänä edustaa. LTKY:n kuntanauhassa on Karjalan värit; reunat ovat mustat ja keskellä on punainen raita. Kuntanauhan tarkemmat käyttöohjeet löydät merkkiohjesäännön IV luvusta. Yhteinen ohje sekä miehille, että naisille on kuitenkin, että kuntanauhaan EI saa liittää mitään siihen kuulumatonta, kuten yo-kunnan tai killan omaa pinssiä, vaikka ne istuisivat nauhaan hyvin.

Kuntanauhaa voit hankkia itsellesi LTKY:n toimistolta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ”Ilmoittautuminen vuosijuhlille 15.10.2016” välilehdellä.

Hinnat ja maksaminen

Vuosijuhlien hinnat ovat seuraavat:
* LTKY:n jäsenet 100 euroa (alkoholiton 85 euroa)
* Muut 110 euroa (alkoholiton 95 euroa)
* Yrityslippu 200 euroa

Brunssiosallistuminen maksaa ennakkoon 10 euroa ja paikan päältä ostettuna 15 euroa.

Maksaminen tapahtuu LTKY:n tilille ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulevien ohjeiden mukaisesti. Maksu tulee suorittaa viimeistään 7.10.

Lisätiedot

Lisätietoja vuosijuhlista antaa LTKY:n vuosijuhlasihteeri Elina Seppä. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlat@ltky.fi tai puhelimella numerosta 0505509756.

Kutsuvieraille

Alle on koottu ohjeita LTKY:n 47. vuosijuhlien kutsuvieraille. Mikäli tulee lisää kysyttävää, vuosijuhlasihteerin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlat@ltky.fi ja puhelimitse 0505509756.

Cocktail-tilaisuus

LTKY:n vuosijuhlien Cocktail-tilaisuus järjestetään Lappeenrannan Raatihuoneella ennen varsinaisia vuosijuhlia kello 15:00 alkaen. Cocktail-tilaisuudessa voi halutessaan antaa tervehdyksen 47-vuotiaalle LTKY:lle. Muistathan mainita tästä ilmoittatumisesi yhteydessä.

Majoitus

Muualta saapuville kutsuvieraille järjestetään majoitusmahdollisuus LOAS:n kerhotiloissa. Muista varata majapaikka ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen vuosijuhliin on päättynyt.

LTKY:n 47. vuosijuhlia ovat tukemassa:

  • Caruna
  • Giggling Marlin Lappeenranta
  • Fennovoima
  • Hoviruoka Oy
  • Metsä Group Oy
  • Neste
  • Nyberg Oy
  • Suomen Ekonomit
  • Saimaan Juomatehdas
  • Tekniikan Akateemiset TEK

Helppoa näkyvyyttä yrityksille

Yhteistyökumppaneille on tarjolla erilaisia näkyvyyspaketteja vuosijuhlilla. Saat yrityksesi näkymään esimerkiksi vuosijuhlien pöytäohjelmissa, lauluvihkoissa tai plaseerauskorteissa, voit tarjota vuosijuhlien tai brunssin ohjelmanumeroita tai tarjota vaikka kierroksen koko juhlakansalle. Illallisjuhlaan osallistuu n. 200 juhlijaa koostuen opiskelijoista, yliopiston henkilökunnasta, Lappeenrannan alueen vaikuttajista ja muiden ylioppilaskuntien edustajista. Mikäli kiinnostuit saada helppoa näkyvyyttä yrityksellesi, ota yhteyttä vuosijuhlasihteeriin sähköpostitse vuosijuhlat@ltky.fi tai puhelimitse 0505509756.