Opiskelijakortti tilataan internetsivuilta www.myfrank.fi. Voit tilata tavallisen opiskelijakortin tai opiskelijakortin, missä on maksuominaisuus.

Maksuominaisuudellinen kortti tulee tilaajan antamaan kotiosoitteeseen. Valmis perusopiskelijakortti noudetaan ylioppilaskunnan toimistolta henkilöllisyystodistuksen kanssa.

MyFrank verkkopalvelu on korkeakouluyhteisön virtuaalinen kohtaamispaikka opiskelijan, korkeakoulun, opiskelijajärjestöjen sekä erilaisten palveluntarjoajien ja yhteistyökumppaneiden välillä.

Verkkopalvelussa sinulla on:

  • henkilökohtainen opiskelijakorttiin liittyvä verkkotili. Voit ladata verkkopalvelussa rahaa omalle tilillesi verkkopankkitunnustesi avulla ja voit seurata maksutapahtumiasi tilitiedoistasi.
  • henkilökohtainen ilmoitustaulu, jonne saat halutessasi viestejä yliopistoyhteisön toimijoilta ja yhteistyökumppaneilta. Viestit voivat esimerkiksi koskea opiskelijatapahtumia tai palveluntarjoajien uusia etuuksia. Palveluntarjoaja voi lähettää ilmoitustaulullesi myös erilaisia tuotteisiin tai palveluihin oikeuttavia arvo- tai etuseteleitä.
  • personoitu sivusto, jonka voit muokata omia tarpeitasi vastaavaksi. Verkkopalvelussa voit myös luoda oman profiilisi mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti.

Lue lisää www.myfrank.fi.