LTKY Vujumainos 2015 Skaalattu
LTKY_vujumainos_2015_skaalattu
Ltky_vuju1
Ltky_vuju2
Ltky_vuju3
Ltky_vuju4
Ltky_vuju5

”Hyvät ystävät juhla voi alkaa, sankarille me nostamme maljaa!”

LTKY:n 46. vuosijuhlat vietetään 10.10.2015 kello 18:00 alkaen Linnoituksen Kehruuhuoneella perinteisten akateemisten pöytäjuhlien merkeissä. Juhlissa lauletaan, kuunnellaan puheita, jaetaan huomionosoituksia ansioituneille opettajille ja valmistuneille sekä syödään ja juodaan hyvin. Pöytäjuhlan jälkeen juhlakansaa viihdyttää Tanssiorkesteri Saimaa menevämmän tanssimusiikin merkeissä ja jatkoille siirrytään bussikuljetuksin puoli kahden maissa. Sunnuntaina muistellaan juhlien tapahtumia brunssilla salaisessa paikassa.

Vuosijuhlien tunnelmaa voi käydä aistimassa esimerkiksi täältä http://ltky.galleria.fi/kuvat/LTKY+45v/

Alapuolelta löydät tarkempia ohjeita LTKY:n 46. vuosijuhliin liittyen.

Ohjelma

LTKY:n 46. vuosijuhlien ohjelma on seuraavanlainen:

7.10.2015 Vuosijuhlasitsit

Kello 18:00 Sitsit alkavat

Kello 22:00 Avoimet jatkot alkavat

 

10.10.2015 Illallisjuhla

Kello 15:00 Cocktail-tilaisuus kutsuvieraille Lappeenrannan Raatihuoneella (Raastuvankatu 7)

Kello 18:00 Pääjuhla alkaa ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtajan Annamaria Mustosen avajaispuheella Linnoituksen Kehruuhuoneella (Kristiinankatu 20)

Kello 22:30 Tanssit alkavat

Kello 00:00 Teekkarihymni

Kello 01:40 Bussikyyditykset jatkoille

Kello 01:45 Jatkot aamuun saakka

 

11.10.2015 Brunssi

Kello 12:00 Brunssi paikassa X, bussikuljetukset brunssille lähtevät yliopistolta kello 11:30 ja 12:30

Akateemiset pöytäjuhlat

Akateemiset pöytäjuhlat noudattavat etikettiä ja menevät yleisesti tietyn kaavan mukaan, olematta kuitenkaan liiaksi tiukkaa pönöttämistä. Tarkoitus on pitää hauskaa syöden, juoden, laulaen ja juhlien.

LTKY:n 46. vuosijuhlilla nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, lauletaan tuttuja ja tuntemattomia lauluja sekä seurataan ohjelmanumeroita. Ohjelmassa on mm. juhlapuhe, ansioituneiden opiskelijoiden ja opettajien palkitseminen, puhe naiselle tai muuta yllättävää ohjelmaa. Juhlat päätetään tansseihin bändin säestyksellä.

Dresscode

Vuosijuhlien dresscode eli pukukoodi on juhlapuku / tumma puku.

Miehillä juhla puku-dresscode käsittää frakin. Siihen kuuluvat sen omat lenkittömät housut, joissa on sivussa satiininauha, hännystakki, valkoinen frakkipaita, valkoinen liivi ja valkoinen rusetti sekä kalvosinnapit ja lakerikengät. Frakin kanssa ei käytetä vyötä, joten kannattaa pukea henkselit, jos pelkää housujen tipahtavan. Frakin kanssa voi halutessaan käyttää taskukelloa.

Frakin voi halutessaan korvata tummalla puvulla. Etiketin puvun täytyy olla silloin musta tai lähes musta, paidan valkoinen ja kravatin hillitty. Skinnarilassa on vuosijuhlissa opittu näkemään miehillä myös avecinsa puvun väriin sointuvia kravatteja, mutta kravatit eivät ole kuvioituja. Esimerkiksi tummansininen tai helmen harmaa kravatti on aina varma vaihtoehto.

Naisilla dresscode tarkoittaa täyspitkää, nilkat peittävää juhlapukua, joka ei voi etiketin mukaan olla housupuku. Puku voi olla avoin, ja silloin olkapäille voi ottaa juhlavan boleron, stoolan tai huivin. Usein valitaan juhlava kangas, korut voivat olla näyttäviä ja laukkuna käytetään siroa iltalaukkua.

Akateemiset kunniamerkit

LTKY:n vuosijuhlilla on sallittua käyttää akateemisia kunniamerkkejä sekä kunta- tai kiltanauhaa, joiden tarkoituksena on kertoa, mitä tahoa opiskelija juhlassa ylpeänä edustaa. LTKY:n kuntanauhassa on Karjalan värit; reunat ovat mustat ja keskellä on punainen raita. Kuntanauhan tarkemmat käyttöohjeet löydät merkkiohjesäännön IV luvusta. Yhteinen ohje sekä miehille, että naisille on kuitenkin, että kuntanauhaan EI saa liittää mitään siihen kuulumatonta, kuten yo-kunnan tai killan omaa pinssiä, vaikka ne istuisivat nauhaan hyvin.

Kuntanauhaa voit hankkia itsellesi LTKY:n toimistolta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti oheista ilmoittautumislomaketta käyttäen 1.10.2015 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova ellei peruustusta ole tehty ennen 28.9.2015.

Hinnat ja maksaminen

LTKY:n 46. vuosijuhlien hinnat ovat seuraavat:

 • LTKY:n jäsenet 100 euroa (alkoholiton 85 euroa)
 • Muut 110 euroa (alkoholiton 95 euroa)
 • Yrityslippu 200 euroa

Brunssilippu maksaa ennakkoon ostettuna 15 euroa ja jälkikäteen 20 euroa.

Maksaminen tapahtuu LTKY:n tilille FI9410913000310351 viitteellä, joka lähetetään ilmoittautumisen jälkeen. Maksu tulee suorittaa viimeistään maanantaihin 6.10.2015 mennessä.

Lisätiedot

Lisätietoja vuosijuhlista antaa LTKY:n vuosijuhlasihteeri Laura Ylitalo. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlat@ltky.fi tai puhelimella numerosta 0400778787.

Kutsuvieraille

Alle on koottu ohjeita LTKY:n 46. vuosijuhlien kutsuvieraille. Mikäli tulee lisää kysyttävää, vuosijuhlasihteerin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta vuosijuhlat@ltky.fi ja puhelimitse 0400778787.

Cocktail-tilaisuus

LTKY:n vuosijuhlien Cocktail-tilaisuus järjestetään Lappeenrannan Raatihuoneella ennen varsinaisia vuosijuhlia kello 15:00 alkaen. Cocktail-tilaisuudessa voi halutessaan antaa tervehdyksen 46-vuotiaalle LTKY:lle. Muistathan mainita tästä ilmoittatumisesi yhteydessä.

Bussikyyti Cocktail-tilaisuuteen lähtee yliopistolta kello 14:30 ja kiertää Teekkarikadun ja Orioninkadun kautta Raatihuoneelle.

Majoitus

Muualta saapuville kutsuvieraille järjestetään majoitusmahdollisuus LOAS:n kerhotiloissa. Muista varata majapaikka ilmoittautumisen yhteydessä.

Tänä vuonna LTKY:n vuosijuhlia juhlitaan kahdesti. Vuosijuhlasitsit juhlitaan ylioppilastalon kellarissa klo 18:00 alkaen. Iltaan kuuluu 3 ruokalajin pyötiintarjoiltu illallinen, laulua, puhetta sekä hauskanpitoa. Avoimet jatkot alkavat klo 22:00. Tule juhlistamaan ylioppilaskuntaamme hieman edullisemmin, mutta erittäin hyvällä fiiliksellä.

Sitsien hinta on 35€ ja alkoholiton menu 28€. Pukukoodina toimii cocktail.

Ilmoittautuminen tapahtuu LTKY:n vuosijuhlien sivuilla osoitteessa ltky.fi/vuosijuhlat kohdasssa ”Ilmoittautuminen Vuosijuhlasitseille”.

Ilmoittautuminen vuosijuhlasitseille on päättynyt.

Ilmoittatuminen vuosijuhlille on päättynyt.

LTKY:n 46. vuosijuhlia ovat tukemassa:

 • Giggling Marlin Lappeenranta
 • Tekniikan Akateemiset TEK
 • ABB Oy
 • Outotec Oy
 • Divest Group
 • Norilsk Nickel Harjavalta Oy
 • SSAB Oy
 • Ekonomit
 • Hoviruoka Oy
 • Nyberg Ky
 • Metsä Group Oy
 • Aalef Oy

 

Helppoa näkyvyyttä yrityksille

Yhteistyökumppaneille on tarjolla erilaisia näkyvyyspaketteja vuosijuhlilla. Saat yrityksesi näkymään esimerkiksi vuosijuhlien pöytäohjelmissa, lauluvihkoissa tai plaseerauskorteissa, voit tarjota vuosijuhlien tai brunssin ohjelmanumeroita tai tarjota vaikka kierroksen koko juhlakansalle. Illallisjuhlaan osallistuu n. 200 juhlijaa koostuen opiskelijoista, yliopiston henkilökunnasta, Lappeenrannan alueen vaikuttajista ja muiden ylioppilaskuntien edustajista. Vuosijuhlasitseille osallistuu noin 100 juhliaa. Mikäli kiinnostuit saada helppoa näkyvyyttä yrityksellesi, ota yhteyttä vuosijuhlasihteeriin sähköpostitse vuosijuhlat@ltky.fi tai puhelimitse 0400778787.

Search