skip to Main Content

LTKY:n uusi verkkomediakonsepti Alive on julkaistu

Ylioppilaskunnan uusi verkossa toimiva mediakonsepti Alive on julkaistu.

Alive kokoaa yhteen koko Skinnarilan kampuksen puheenaiheet. Se on suunnattu kaikille Skinnarilan opiskelijoille ja Lappeenrannan opiskelijaelämästä kiinnostuneille. Sisältö koostuu opiskelijaelämään liittyvistä artikkeleista, mielipidekirjoituksista ja uutisista.

Aliveen sisältöä tuottavat LTKY:n omat sisällöntuottajat, mutta ennen kaikkea mediakonseptiin halutaan LTKY:n ulkopuolisia sisällöntuottajia. Jokaisesta julkaistusta artikkelista kirjoittaja saa 25 euron lahjakortin Aalefille.

Kirjoitusohjeet, uudet artikkelit ja koko Aliven löytää osoitteesta https://alive.ltky.fi.

Lisätietoa:

Siiri Kähönen, tiedottaja, tiedottaja@ltky.fi, puh. 044 2938823.

Back To Top
×Close search
Search