skip to Main Content

HallOpEd haku on auki!

Kiinnostaako vaikuttaminen yliopistokollegiossa?

Eikö LUT:n hallituksessa ole sopivia ihmisiä? Haluatko vaikuttaa yliopiston tilintarkastajien valintaan? Nyt siihen on mahdollisuus. LTKY hakee yliopistokollegioon opiskelijaedustajia toimikaudelle 1.1.2017-31.12.2018.

”Mitä yliopistokollegio oikein tekee? Mitä kaikkea oikein tästä saan?”

Yliopistokollegio mm. päättää hallituksen jäsenten lukumäärästä ja heidän toimikausiensa pituudesta, valitsee yliopiston sisäiset edustajat hallitukseen ja valitsee yliopiston tilintarkastajat. Yliopistokollegiossa on 4 varsinaista jäsentä, joille jokaiselle on oma varajäsen. Kollegion toimikausi on kaksi vuotta. Kokouspalkkio on 100 euroa kokouksesta.

”Voinko minä hakea?”

Kelpoisia yliopistokollegion opiskelijajäseneksi ovat ne LTKY:n jäsenet, jotka eivät ole yli 20 h/viikko käsittävässä työsuhteessa yliopistoon.

Suostumuslomake: suostumus_yliopistokollegio

______________________________________________

Kiinnostaako LOAS:n toiminta?

Haluatko vaikuttaa siihen ettei vuokra nouse LOAS:n asunnoissa? Haluatko olla mukana päättämässä LOAS:n toimintasuunnitelmasta? Nyt siihen on mahdollisuus.

LTKY hakee LOAS:n valtuuskuntaan opiskelijaedustajia toimikaudelle valinta-31.12.2017.

LTKY hakee LOAS:n valtuuskuntaan opiskelijaedustajia toimikaudelle 1.1.2017-31.12.2018.

”Mitä LOAS:n valtuuskunta oikein tekee? Mitä kaikkea oikein tästä saan?”

Valtuuskunta on LOAS:n ylin päättävä elin, joka mm. hyväksyy säätiön talousarvion, toimintasuunnitelman- ja kertomuksen, sekä tilinpäätöksen.

”Voinko minä hakea?”

Kelpoisia LOAS:n valtuuskunnan opiskelijajäseniksi ovat LTKY:n jäsenet.

Suostumuslomake 2016-2017: suostumus_LOAS_valtuuskunta2016-2017

Suostumuslomake 2017-2018: suostumus_LOAS_valtuuskunta2017-2018

________________________________________________________

”Kiinnostuin. Mitä minun pitää tehdä?”

Hakeminen tehtävään tapahtuu täyttämällä LTKY:n toimistosta saatava suostumuslomake ja palauttamalla se ylioppilaskunnan toimistolle ennen hakuajan päättymistä 24.1.2017 klo 15. Suostumuslomake löytyy myös ylioppilaskunnan kotisivuilta,  josta sen voi halutessaan tulostaa itse.

”Kuka päättää ja koska?”

Päätöksen hallinnon opiskelijaedustajan valinnasta tekee edustajisto kokouksessaan 26.1.2017, johon hakijat ovat tervetulleita esittelemään itsensä.

Hakeminen kannattaa aina!

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajan paikasta saa halutessaan ylioppilaskunnan edunvalvontasihteeriltä (Anni Myllärinen, edunvalvontasihteeri@ltky.fi, 044 293 8821).

Back To Top
×Close search
Search